Prémium pálinkafőzők

 • Prémium pálinkafőző
  Prémium pálinkafőző
 • A mi minőségi kemény forrasztásunk!
  A mi minőségi kemény forrasztásunk!
 • Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
  Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
 • Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"
  Más gyártó olcsóbb terméke a forrasztás "minősége"

 

Euro Swing kft. Pálinkafőző webáruház

Klasszikus vörösréz pálinkafőző. Igazi kézműves műremek!


A pálinkafőző üst részei : gömb formájú cefre üst , hagyma kupola, hattyúnyak , hűtőtekercs víztartállyal, hűtővíz be és kivezetés.

Biztonságos használat!

A pálinkafőző üst fűtése : gázégővel vagy elektromos főzőlappal lehetséges.
Kedvező ár 49000Ft-tól! Eladó: Euro Swing Kft. Állapot: Új. Raktáron! Rendelje meg most! Tel: 00 36 30 9159950

Ha most vásárol pálinkafőzőt ajándékba adjuk a beépített hőfokmérőt!
Ingyenes szállítás 80000Ft felett.

 


A pálinkafőző alapanyaga

 

 

Lényeges a pálinkafőző alapanyaga, legjobb, ha vörösrézből készül. A vörösréz katalizátorként segíti az aromaanyagok párolgását, egyes káros összetevőket megköt, ezzel tisztítja a pálinkát. A réznek nagyon jó a hővezető képessége emiatt csökken a cefre leégésének a veszélye. Más alapanyagok felhasználása használata a gyártás során csábító lehet az alacsonyabb ár miatt, de ha megalkuszunk a pálinkafőző alapanyagát illetően, akkor sosem fogunk igazán tiszta, ízletes minőségi pálinkát főzni.

 

A pálinkafőző formája

 

A gömb alakú pálinkafőzőüstnek nagyon fontos szerepe van. A pálinkafőzéskor csak az üst alját tudjuk melegíteni, így a gomböjű üstfal mentén a melegedő cefre felfelé áramlik. A gömb formájú üstfal a felszálló meleg cefrét a főzőüst közepe felé tereli, ezzel biztosítja a cefre folyamatos mozgását-keveredését, a meleg és a kevésbé meleg cefre folyamatos körforgását. A folyamatos körforgás miatt egyenletes a cefre melegedése és ezáltal könnyebb az előpárlat és a középpárlat elkülönítése. A cefre körforgás miatt a leégés is elkerülhető.

 

A pálinkafőző kupolája

 

A hagyma formájú kupolába a cefregőzök egy szűk nyíláson át áramlanak, majd a kupolában egy tágabb páratérbe kerülnek. A kitáguló gőzök hőmérséklete hirtelen lecsökken, és a magasabb forráspontú összetevők egy része itt kicsapódik, így egy tisztább párlatot kapunk. A hagyma alakú kupola felülete sokkal nagyobb, mint a kúp alakú kapoláké, ezért nagyobb felületen hűl, és ettől a tisztító hatás még erősebb.

 

Ha most vásárol pálinkafőzőt ajándékba adjuk a beépített hőfokmérőt!

 

 

Most a 30 literes prémium pálinkafőző vásárlása esetén a digitális pH mérőt féláron veheti meg 9800Ft helyett csak 4900Ft ért amíg a készlet tart.

 

Vásárlás megkezdése!

Várj mielőtt kilépsz!

Kérd hírlevelünket az Akciókról!

Ha nem, akkor klikk a "Mégsem" gombra!